Hang rookmelders, registreer ze en val in de prijzen!

Hang rookmelders en win een Beats headphone of een Spotify Premium maandabonnement. Vanaf 1 januari 2020 moet er op elke verdieping in je huis minstens één rookmelder hangen. Netwerk Brandweer lanceert daarom de campagne ‘En plots klinkt een rookmelder als muziek in de oren’.

Als je je rookmelder voor eind 2019 registreert, maak kans op een hoofdtelefoon of een Spotify-abonnement.

En plots klinkt een rookmelder als muziek in de oren

Een rookmelder: een overbodige luxe die bovendien een irritant geluid maakt? Hoog tijd om daar nog eens over na te denken! Als je de kans krijgt om jezelf en je gezin in veiligheid te brengen bij brand, dan klinkt dat irritante geluid gegarandeerd als muziek in de oren!

Hang rookmelders

Brand verwoest niet alleen woningen, maar ook levens… Meer nog dan het vuur op zich, maakt vooral de rook slachtoffers. Rook verspreidt zich razendsnel en vooral ’s nachts is de kans groot dat je de brand te laat opmerkt. Hang daarom rookmelders en bescherm jezelf en je gezin tegen de gevaren van brand. Vanaf 1 januari 2020 zijn ze bovendien verplicht in elke woning in Vlaanderen.

Hang rookmelders, registreer ze en val in de prijzen!

Heb je al rookmelders hangen in je woning of heb je ze net opgehangen? Registreer ze dan voor eind 2019 op www.hangrookmelders.be en maak kans op een Beats headphone of een Spotify Premium maandabonnement.