Een rookmelder geïnstalleerd voor 29,95€

Elk jaar eisen woningbranden vele mensenlevens. Vooral de rook maakt tal van slachtoffers, meer nog dan het vuur. Die rook verspreidt zich razendsnel en is verstikkend. Het risico om ’s nachts niet tijdig wakker te worden is groot. Rookmelders vormen dan ook een eenvoudige en doeltreffende bescherming tegen de gevaren van rook brand. De Vlaamse overheid verplicht daarom hun aanwezigheid van rookmelders in (huur)woningen.

Bouwt, renoveert of verhuurt u een woning in Vlaanderen moet sinds 1 januari 2013 rekening houden met een aantal verplichtingen over het plaatsen van rookmelders. Vanaf 1 januari 2020 dienen alle woningen voorzien te zijn van rookmelders.

Hoe zorg ik dat ik veilig ben?

Optische rookmelder

+Wij installeren enkel een rookmelder van hoogste kwaliteit. Ze voldoen aan de alle huidige regelgeving.

knop

Bespaar xx € per rookmelder

Een goede rookmelder gaat tot 10 jaar mee, zonder dat u de batterij dient te wisselen.

Hiermee bespaart u xxx €.

knop

Hoeveel rookmelders heb ik nodig?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

knop

Zorg voor uw veiligheid en die van anderen

Contacteer ons vandaag nog. Wij bepalen samen het aantal rookmelders dat u nodig heeft om aan de regels te voldoen, en de locatie waar ze moeten komen. Eenmaal geïnstalleerd ontvangt u het conformiteitsattest met u voor de brandverzekering.

Contacteer ons